ROBCON 77, performanță internațională

robocon77

robocon77 ROBCON 77, performanță internaționalăEchipa ROBCON 77  a inregistrat o nouă performanță. Cei trei membrii ai echipei, elevi la CN “Radu Greceanu” au reușit să se claseze pe locul 7 la Olimpiada Internațională de Robotica “WRO Aarhus 2019” din  Danemarca.

În urma rezultatului de excepție obținut anul acesta la Olimpiada Națională de Robotică, echipa Robcon 77, formată din Coneschi Vlad, Vădăstreanu Robert și Constantinescu Liviu s-a calificat la Open-ul Internațional din Danemarca. Competiția, la care au participat aproximativ 140 de echipe din peste 30 de țări, s-a desfășurat în perioada 1-4 august la Aarhus, Danemarca. Elevii de la Greceanu au ocupat în finală Locul 7.

 La categoria Seniori- Regular, slătinenii au avut 22 de echipe concurente. Ei au trebuit să proiecteze, să construiască și să-și programeze roboții pentru a rezolva provocări specifice pe un teren.

Din partea României au mai fost prezente alte două echipe .

Băieții se pregătesc acum pentru ao altă competiție a robotilor,  ROBOCHALLENGE 2019, cel mai mare concurs de robotică din Europa, ce va avea loc in capitală, la sfărșitul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns