Moț îl ironizează pe Barna

barna vs mot

barna_vs_mot Moț îl ironizează pe BarnaEmil Moț il ironizează pe Dan Barna, candidatul USR la funcția supremă în stat.

Aceste declarații vin după ce prezidențiabilul a declarat intr-o emisiune la TVR, că: „Eu vreau să cred că, dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Drama de la Caracal nu a fost un incident nefericit, a fost efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcţionarea instituţiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranţei cetăţeanului…E o cerință minimă aproape pentru orice stat”.

Emil Moț, președinte al organizației municipale PSD Slatina îl plasează „între pastila albastră, Star Trek și Game of Thrones”.

„USR și Dan Barna între pastila albastra, Star Trek și Game of Thrones. Singurele lucruri prin care s-a remarcat „prezidentiabilul” Dan Barna la Congresul USR au fost culoarea pantofilor și încurcatul pilulei albastre cu cea roșii. Zero idei proaspete, zero viziune – se pregătește iepurele perfect pentru președintele Iohannis. Romania are nevoie de un președinte care poate mai mult decât să fie recunoscut de frizer.”, declară Moț, postând pe pagina de socializare .

Dan Barna a fost ironizat și de Rareș Bogdan. Europarlamentarul PNL  l-a sfătuit  să introducă în discurs referințe și la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul”, pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populație. 

„Ca să-i reușească să ajungă măcar la 40% din populația României, să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul «Mihai Viteazul» sau măcar «Septembrie în flăcări». Consultanții dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt și să-l învețe, că Dan e un băiat inteligent și învață repede. E ca un burete, deci să îi spună «Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidențiale»”, a afirmat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns