Tragedia din Caracal i-a stârnit indignare lui Ștefan Bănică

banica si alexandra

banica_si_alexandra Tragedia din Caracal i-a stârnit indignare lui Ștefan BănicăCunoscutul artist a întâlnit-o, cu ani în urmă, pe fata care, aflată într-o situaţie greu de imaginat, şi-a pus toată speranţa, când a sunat în trei rânduri la 112, că oamenii legii o vor putea salva din ghearele răpitorului.

Referindu-se la cazul de la Caracal şi la Alexandra, copila alături de care apare într-un instantaneu din seria numeroaselor fotografii pe care le face alături de fani, Ştefan Bănică a dat frâu liber sentimentului de nemulţumire generat de situaţia care, de săptămâni întregi se menţine în atenţia familiilor Alexandrei şi Luizei, dar şi a opiniei publice, în aşteptarea unor răspunsuri concrete. ”Am făcut multe poze la viaţa mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceşanu, de care nu ştiam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice”, a început prin a mărturisi solistul.

Bănică nu s-a oprit, însă, aici. ”Ce s-a întamplat la Caracal e o tragedie de proporţii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinţă şi amărăciune că trăiesc într-o ţară în care ura, hoţia, prostia, corupţia nu mai au nici o limită. Oare câte cazuri “Alexandra”, “Luiza”, “Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim şi să schimbăm ceva real?!”, se întreabă, vineri, pe Facebook, apreciatul cântăreţ şi actor, şi, mai presus de orice, părinte, la rândul său.

În tot acest timp, anchetatorii continuă cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor de la Caracal, dar şi audierile, în speranţa că se vor lămuri cu privire la soarta celor două fete despre care familiile nu mai ştiu nimic din aprilie – în cazul Luzei, respectiv din iulie, în cazul Alexandrei.

Lasă un răspuns