Rectificarea bugetară nu afectează agricultura din Olt

ion anuta

ion_anuta Rectificarea bugetară nu afectează agricultura din OltReprezentanții Direcției Agricole Olt dau asigurări că fermierii olteni nu vor fi afectați de rectificarea bugetară, în urma căreia MADR a pierdut peste 300 de milioane de lei.

Rectificarea bugetară făcută de Guvern nu îi afectează pe agricultorii olteni. Reprezentanții Direcției Agricole susțin că există bani pentru finanțarea proiectelor demarate în agricultură

După rectificarea bugetară propusă de Ministerul Finanțelor Publice, ministerul condus de Petre Daea pierde peste 300 de milioane de lei. Reprezentanții Direcției Agricole susțin că sumele corespunzatoare formelor de sprijin financiar acordate producatorilor agricoli din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat nu sunt influențate de modificările propuse în proiectul de act normativ privind rectificarea bugetului de stat.

‘Vreau să îi liniștesc pe fermieri. Am prevăzut correct sumele pentru programele agricole, așa că sunt bani pentru plăți’, a dat asigurări Ion Anuța, director DAJ Olt.

In Olt   avem peste 48.500 de legumicultori înscriși în programul ‘Tomata’ ,  27 pentru programul’Usturoiul’, dintre care 6 vor primi zilele acestea subventia, iar 17 crescători de oi s-au inscris în programul pentru lână.

Lasă un răspuns