Se caută un nume pentru noul parc

mot emil slatina

mot_emil_slatina Se caută un nume pentru noul parcMunicipalitatea caută nume pentru noul parc. Slătinenii sunt invitați si decidă cum se va numi parcul ce va fi inaugurat la finalul acestei luni.

Edilul Emil Moț a dat startul proiectului “Votează numele parcului TĂU” , ce se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina care în contextul inaugurării celui mai mare și mai nou parc al orașului nostru, doresc să-și aducă o contribuție în alegerea denumirii acestuia.

‘Vă aduc la cunoștință faptul că până în data de 27,  fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota pe site-ul primăriei, accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/, varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unității militare’,a spus edilul în cadrul conferinței de presă susșinută astăzi.
Slătinenii au la dispoziție cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora după cum urmează:
• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;
• Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;
• Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;
• Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.
• Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru;

Aleea  care leagă străzile Artileriei și Tunari nu va primi o denumire deoarece acesta nu este cadastrată. Dar aici vor fi organizate toate enenimentele. Municipalitatea va incepe cu un festival de  Food Street, un festival ce propune un concept nou pentru orașul nostru.

Lasă un răspuns