Suporterii CSM vor avea echipament de la Primărie

echipament suporteri

echipament_suporteri Suporterii CSM vor avea echipament de la PrimăriePrimăria Slatina organizează un concurs pentru suporterii echipei de fotbal a Slatinei. Concursul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina, atât copii cât și adulți.

Înscrierea celor care doresc să intre în posesia tricoului este gratuită și se face prin transmiterea unui mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina începând de astăzi, sau personal la Clubul Sportiv Municipal prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2.000 de tricouri disponibile.
Tricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând cu data de 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf. Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), iar pentru a intra în posesia tricoului, copiii (minori) trebuie să vină obligatoriu însoțiți de tutorele legal ce va avea asupra lui actul de identitate.

Programul “Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean.”, vizează promovarea și susținerea echipei de fotbal locale prin care Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina, primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august.
Programul

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Slatina la următorul link : http://www.primariaslatina.ro/images/documente/regulament_fotbal_2019.pdf

Lasă un răspuns