Se caută asistenți maternali

asistenti maternali dgaspc

asistenti_maternali_dgaspc Se caută asistenți maternaliDGASPC Olt caută asistenți maternali. Anul acesta trebuie ca 40 de asistenți maternali trebuie să  fie angajați. In total trebuie angajați 100 , conform unui  unui proiect cu fonduri europene. Până acum, instituția a angajat 17 persoane.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt este partener în cadrul Proiectului „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, în cadrul căruia a demarat din ianuarie 2019 campania de recrutare și identificare a persoanelor care sunt interesate de profesia de asistent maternal profesionist. Instituția caută mame de profesie, pe care să le formeze profesional. Rețeaua de asistenți maternali din Olt va fi extinsă cu 100 de locuri până la sfârșitul anului 2023, din care anul acesta 40, periodic instituția organizând selecții de personal.

 „Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt face apel către persoanele cu domiciliul în județul Olt , care doresc să devină asistenți maternali profesionișri, să se prezinte la sediul instituției noastre, din municipiul Slatina, str. Drăgănești, nr.7,- Serviciul Management de Caz pentru Copil , pentru informații privind procedura de obținere a atestatului de asistent maternal profesionist  sau să acceseze site-ul instituției noastre- www.dgaspc-olt.ro. „, este apelul lansat de directorul Rădița Piroșca.

La nivelul județului, circa 380 de copii beneficiază de măsură de protecție, fiind dați în plasament la asistenți maternali.

Lasă un răspuns