Și-a omorât fratele cu 10 lovituri de cuțit

crima sprancenata

crima_sprancenata Și-a omorât fratele cu 10 lovituri de cuțitDoi frați au ajuns la cuțite din cauza  moștenirii lasate de părinți. După ce au băut bine, aceștia și-au adus aminte că mai au și altele de împărțit, astfel căun bărbat din Sprâncenata  a devenit călăul fratelui său mai mic.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Sprâncenata, sat Bârseștii de Sus, a fost reţinut aseară şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive după ce ieri şi-a ucis fratele, în vârstă de 60 de ani, cu sânge rece. Criminalul a băgat de 10 ori cuțitul în propriul frate.

Potrivit procurorilor, ieri, în jurul orelor 10:00 – 11:00, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legate de o moştenire, băut fiind, P. F. i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu cuţitul, care i-au cauzat decesul.

„Din constatările preliminare(autopsie), întocmite în data de 14.08.2019, de către medicul legist din cadrul SJML Olt rezultă faptul că moartea victimei P. Ş., de 60 ani, din com. Sprîncenata jud.Olt, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a unei hemoragii externe şi interne, urmare a 10 plăgi tăietoare – înţepătoare, dintre care una cu interesare hepatică – transfixiantă prin ficat. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor/înţepător. ntre leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată într-un comunicat remis al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Lasă un răspuns