Prezenți la datorie în minivacanța de Sf Mărie

politisti la datorie

politisti_la_datorie Prezenți la datorie în minivacanța de Sf MărieDacă unii se distrează, alții sunt la datorie. Minivacanța de Sf. Maria aduce în stradă sute de polițiști în Olt.

În zilele libere, 15- 18 august, peste 600 de polițiști olteni sunt prezenți la datorie. IPJ Olt a scos în stradă 500 de poliţişti de ordine publică, 100 de polițişti rutieri și 65 de polițiști de la alte structuri, fiind constituite dispozitive suplimentare în zona lăcaşurilor de cult.

„Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, pe raza județului Olt, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona de desfășurare a evenimentelor publice, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Polițiștii vor folosi peste 9 aparate radar zilnic, noile aparate Drug Test precum și aparatele etilotest, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație. Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc.„, a transmis IPJ Olt.

Lasă un răspuns