Sărbătoarea „Fiii Satului” – o nouă ediție de succes “VIDEO”

Ionut si Doina Dolanescu Redea

Ionut_si_Doina_Dolanescu_Redea Sărbătoarea „Fiii Satului” – o nouă ediție de succes    "VIDEO"Începutul acestui weichend a adus o nouă zi de sărbătoare pentru comuna Redea.

Autoritățile locale în frunte cu edilul Dan Bălă au avut grijă ca toată suflarea comunei să îmbrace haine de sărbătoare. S-a desfășurat „Fiii Satului”, ediția a-XIV-a. O sărbătoare a bucuriei, a spectacolului, o sărbătoare a tuturor cetățenilor comunei Redea! Sarbatoare_Redea Sărbătoarea „Fiii Satului” – o nouă ediție de succes    "VIDEO"
A fost o zi în care muzica, distracția și voia bună s-au mutat efectiv la Redea, programul propus pentru sărbătoare atrăgând o mulțime de spectatori, fiind unul pe măsura așteptării publicului, care a putut urmări un spectacol folcloric de excepție, cu participarea artiștilor instrumentali de la Doina Oltului. Cei prezenți au asistat la un recital oferit de Ionuț Dolănescu și frumoasa sa soție, Doinița. Pe scenă au mai urcat și artiști locali, Octavia Țapelea, Zoia Andreescu dar și talentatul artist, Valeriu Nae. Voia bună a fost întreținută și de elevii de la Școala Gimnazială din Redea, care sub coordonarea directorului, Onoria Geambașu au oferit momente speciale.

Denisa_Popescu Sărbătoarea „Fiii Satului” – o nouă ediție de succes    "VIDEO"

Artiștii Ion Popa, Denisa Popescu și Alina Stănuț au scos și ei rezeni la joc. Romică Prioteasa a onorat invitația organizatorilor, împreună cu artistul instrumental Cristian Dumitru au ținut să prezinte, respectiv acompanieze artiștii prezenți pe scena de la Redea.

Platoul din jurul scenei a devenit neîncăpător de cei veniți să se bucure de spectacolul pregătit din timp de autoritățile locale, un eveniment din cadrul căruia nu puteau lipsi dansurile cetățenilor care s-au distrat până târziu în noapte.

{youtube}uvvWAK1U20U{/youtube}

Lasă un răspuns