Cumpănașu înființează fundaţia „Alexandra Măceşanu pentru Curaj şi Demnitate Umană”

alexandra

alexandra Cumpănașu înființează fundaţia „Alexandra Măceşanu pentru Curaj şi Demnitate Umană”Alexandru Cumpănaşu anunţă că săptămâna viitoare va înfiinţa, împreună cu familia, fundaţia “Alexandra Măceşanu pentru Curaj şi Demnitate Umană”, care va acorda burse şi va administra linia telefonică gratuită unde pot fi semnalate eventualele reţele care acţionează în licee.

„Săptămâna viitoare împreună cu părinții vom înființa fundația “Alexandru Măceșanu pentru Curaj și Demnitate Umană” (indiferent că este în viață sau nu). Nu mai am încredere în mulți angajați din statul român că aceștia pot controla furtul copiilor noștri din licee sau racolarea lor într-un anturaj care sa-i exploateze. Fundația va acorda bursele “Alexandra Măceșanu pentru Curaj”, dar va administra și linia telefonică gratuită la care să sune anonim părinți și copii pentru a raporta orice semn de găști, clanuri, derbedei care acționează în licee sau în preajma acestora. Apelanții vor beneficia de anonimat iar NOI vom face investigații pe cont propriu, vom dovedi aceste situații și vom colabora cu Parchetul fără a divulga numele celor care au sunat”, a scris unchiul Alexandrei pe Facebook.

Alexandru Cumpănaşu a mai precizat că procurorii trebuie, în acest moment, să îşi concentreze ancheta pe găsirea Alexandrei şi a Luizei.

„Până în prezent în județul Olt NU există rețele infracționale. Chiar ne cred proști? În fiecare județ există! Toți oamenii din țara asta știu cel puțin un exemplu”, a mai scris Cumpănaşu.

Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a anunţat, sâmbătă, DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

În cazul Caracal, au mai fost găsite oase, însă în curtea lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit deja ca oasele din curtea lui Dincă au ADN-ul Alexandrei.

Lasă un răspuns