A distrus cinci mașini, deși nu avea permis și era beat criță

accident gara

accident_gara A distrus cinci mașini, deși nu avea permis și era beat crițăBăut bine, un slătinean a uitat că nu are permis de conducere și s-a urcat la volanul unei mașini puternice. Acesta a vrut să își arate talentele de pilot experimentat, astfel că a făcut praf cinci autoturisme parcate în zona Gării. Propretarilor nu le-a rămas decât să calculeze paguba, iar șoferului de ocazie să se găndească la consecințe. 

Un slătinean de 31 de ani provocat un accident rutier în urma căruia a reușit să facă praf cinci mașini care erau parcate în zona Gării. Acesta, după ce a făcut drifturi în zonă, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un  autoturism parcat regulamentar, după care a fost proiectat în alte trei mașini. Ulterior, șoferul nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea, reușind să mai avarieze alte două autoturisme  parcate. Astfel, cinci mașini au fost avariate în jurul orei 05:00. Dimineață proprietarii mașinilor nu au avut decât să constate avariile.

’Dimineață, când am coborât să mergem la serviciu am găsit mașina distrusă. Vecinii au spus că un șofer a focut drifturi pe la 5 dimineața și a lovit cinci mașini. E daună totală. Am fost la poliție și am făcut toate formele legale, acum așteptăm constatatorul’, a spus unul dintre păgubiți.

 Oamenii susțin că in această zonă este foarte periculos să  îți parchezi masina. Este un loc frecventat de șoferii teribiliști care fac drifturi sau curse ilegele.Nu este pentru prima dată în care își găsesc mașinile distruse in parcări.

‘Nu este pentru prima dată când ne găsuim mașinile distruse in parcare. O minune a fost că nu a lovit și oameni. Șoferii fac drifturi in fiecare noapte. Cel de diminiață două ore s-a dat cu mașina. Prima dată era să dea în mașinile parcate in față la CEC, apoi s-a maid at odată, și a intrat aici, în sate trei, apoi in cele două. De la izbitură s-au deschis și airbag-urile’, a mai adăugat un alt proprietar al unei mașini lovite.

Teribilistul care a reușit performanta să distrugă cinci mașini dintr-o lovitură nu avea permis. Acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest, astfel că oamenii legii l-au transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, ‘In urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar testele pentru stabilirea alcoolemiei au arătat că avea o alcoolemie de 0,87mg. In cauza s-au intocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii faptelor de conducere a unui vehicol fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de probe biologice’.

 Pentru fapta sa , tânărul riscă să ajungă după gratii.

Lasă un răspuns