Accident rutier la Dedeman

accident dedeman

accident_dedeman Accident rutier la DedemanUn grav accident de circulaţie a avut loc, in acestă după-amiază, în Slatina. Şase persoane aflate în cele două maşini implicate au primit îngrijiri medicale.

O persoană a fost găsită încarcerată în urma unui accident rutier grav petrecut în Slatina, pe strada Cireaşov, în zona magazinului Dedeman. Două autoturisme, în care se aflau şase persoane, s-au lovit. Trei pacienţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, alte trei persoane fiind deocamdată asistate la faţa locului. 

„Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unei victime, celelalte victime sunt monitorizate de echipajele de prim ajutor. Până în acest moment 3 victime au fost transportate la Upu, celelalte sunt monitorizate de echipajele de prim ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Cornel Gogolan.

Victima descarcerata a fost extrasă, conştientă, şi predată echipajului de ambulanţă cu medic, sunt informaţiile oferite de reprezentanţii ISU Olt.

Reprezentanţii IPJ Olt spun că din primele date cele două autoturisme s-au lovit pentru că unul dintre şoferi nu a respectat semnificaţia indicatrului „obligatriu la dreapta“.

 „Din primele informatii se pare ca este vorba de nerespectarea semnificatiei indicatorului obligatoriu la dreapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Lasă un răspuns