Ce nume vor da slătinenii noului parc?

parc slatina Um

parc_slatina_Um Ce nume vor da slătinenii noului parc?Slătinenii mai au la dispozitie o zi pentru a-și  vota denumirea noului parc . Municipalitatea le-a dat să aleagă între cinci denumiri, dar și insemnătate lor. În acest moment, slătinenii oscilează între “Eroilor” și “Tineretului’.

Timp de 15 zile slatinenii au trebuit  să voteze ce nume să poarte noul parc de pe terenul fostei unități militare. Orice cetățean al Slatinei poate vota numele favorit pe care să-l poarte cel mai mare și mai frumos parc din municipiu. Slătinenii pot alege una din cele 5 variante, până acum preferate fiind denumirile „Eroilor” și „Tineretului”.

Iată situația voturilor azi:

Vlaicu Vodă (Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș.) – 5%

Slatina Parc (Este cel mai mare parc al municipiului nostru.) – 13%

Eroilor (Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare.) – 30%

Dorobanți (Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.) – 22%

Tineretului (Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc vor atrage tinerii în orașul nostru.) –30%

La sfârșitul lunii, Primăria Slatina va inaugura noul loc de agrement și relaxare din municipiu, amenajat pe o suprafață de trei hectare. Acesta va purta denumirea aleasă de slătineni, prin intermediul proiectului „Votează numele parcului TĂU !”. Până pe data de 27 august,  fiecare cetățean va putea  vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită . Acest parc va oferi slatinenilor posibilități de distracție și relaxare mult mai multe decât în orice alt parc din oraș, începând cu pista de alergare și până la localul cu terasă, dispune și de aproximativ 200 de locuri de parcare.

Lasă un răspuns