Au fost prinși în flagrant când dădeau mită polițiștilor

mita politisti gradinile

mita politisti gradinileA fost prins la volan fără să aibă acest drept și pentru a scăpa de dosar penal, au încercat să îi mituiască pe oamenii legii. Dar s-au ales cu dosar penal pentru dare de mită, după ce au fost prinși în flagrant. 

Doi oltenii din Urzica au încercat să dea mită polițiștilor de la rutieră 200 de euro și alte produse cosmetice, dar pe fir au intrat agenții de la Anticorupție. Așa că, acum dau declarații procurorilor.

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au organizat un flagranta pentru două personae care au oferit mită unor polițiști din cadrul IPJ Olt. După ce au încalcat regulile de circulatie , cei doi au vrut să dea mită 200 de euro  pentru a nu se lua măsurile legale ce se impuneau

 “În fapt, doi agenţi de poliţie aflați de serviciu pe raza comunei Urzica, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din localitate, stabilindu-se că acesta nu poseda permis de conducere. În plus, s-a constatat că cel aflat la volan era sub influenţa băuturilor alcoolice (0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la Spitalul Corabia pentru recoltarea probelor biologice de sânge, situație în care le-a promis celor doi polițiști că le va da suma de 200 euro pentru a nu-i întocmi dosar penal, ofertă respinsă categoric de către aceștia.În dimineaţa zilei de 24.08.2019, unul dintre agenții de poliție din echipaj a fost apelat de o femeie, care s-a recomandat a fi prietena bărbatului depistat conducând fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și care i-a solicitat să „rezolve problema”, se arată în comunicatul emis de DGA.

Oamenii legii nu au stat pe gânduri și au anunțat Serrvociul Anticoruptie, astfel că, aseară, in jurul oreoi 19.00 a fost organizat flagrantul, pe raza comunei Grădinile. Cele două persoane au fost audiate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt şi  Serviciului de Operaţiuni Speciale Olt.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura