Minoră violată de iubit și de prietenii lui

viol slatina17 ani

viol_slatina17_ani  Minoră violată de iubit și de prietenii luiO tânăra din Slatina trăiește o dramă. Băiatul pe care îl iubea și în care avea încredere s-a dovedit a fi călăul ei. O seară ce se anunța una între doi iubiți s-a transformat într- un coșmar.

Tânăra a fost violată de mai mulți băieti. În acest caz a fost deschisă o anchetădupă ce o adolescentă în vârstă de 17 ani i-a sesizat pe polițoștii slătineni  că a fost violată de iubitul său şi de alţi trei prieteni ai acestuia.

 „La data de 9 august, o tânără în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina a sesizat faptul că a fost victima unui viol. Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au stabilit faptul că în seara de 6 august, tânăra ar fi mers la locuința prietenului său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate. Ulterior, la domiciliul acestuia au mai venit trei prieteni de-ai săi, care, împreună cu prietenul fetei, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În cazul tinerei de 17 ani din Slatina, cei patru băieți sunt cercetați în libertate , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, a mai spus ofițerul de relații cu presa, care a precizat că tinerii sunt cercetați în stare de libertate.

Prin astfel de drame trec zeci de tinere, unele au curajul și anunță autoritățile, altele rămân în  anonimat de rușine, iar de multe ori cad în depresie.Potrivita datelor IPJ Olt, în primele șapte luni ale acestui an au fost anunțate 29 de cazuri de viol.

 

 

Lasă un răspuns