Traficanții de droguri din Olt, călcați de mascați

canabis droguri politoe descinderi

canabis_droguri_politoe_descinderi Traficanții de droguri din Olt, călcați de mascați

Mascații au descins în această dimineață în mai multe locații din Olt și Teleorman, descoperind mai multe laboratoare de droguri.

La audieri au fost duse 24 de persoane, iar cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operaținuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Miercuri dimineață mascații au descins în patru locații din Olt și Teleorman. Au fost făcute percheziții în locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. Au fost executate cinci mandate de aducere și au fost citate 19 persoane.

„În fapt a reișit că, în perioada 2018-2019 cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, ar fi comercializat cannabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt. 24 de persoane au fost aduse la sediul SCCO Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În locațiile în care au descins mascații au fost găsite adevarate laboratoare de droguri. În urma perchezițiilor au fost depistate materiale vegetale uscate depozitate în pungi și borcane. Pliculețe autosigilate și șase plante de canabis, dar și ghivece goale în care se suspectează că ar fi fost plante de canabis.

În cauză cinci persoane sunt cercetate sub aspectul sîvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Polițiștii de la Serviciul de Combaterea Crominalitații Organizate Olt au beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciuale din cadrul Poliției Române. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt și jandarmilor olteni.

Lasă un răspuns