33 de cercuri la Palatul Copiilor

palatul copiiilor

palatul copiiilorPalatul copiilor și-a lansat oferta educațională pentru noul an școlar. Pentru al 66-lea an, Palatul își va deschide anul acesta porțile activităților extrașcolare pentru peste  2000 de copii care vor urma cursurile, iar începând de azi sunt așteptați să se înscrie.

Astăzi, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina a dat startul înscrierilor pentru activitățile extrașcolare în anul școlar 2019/2020.

„În perioada 02 – 27 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09 – 19, vă așteptăm la sediul instituției din str. Eugen Ionescu, nr.3 pentru a vă informa în legătură cu oferta educațională și a depune cererile de înscriere. Toate activitățile sunt gratuite!  Palatul Copiilor oferă și în acest an o gamă variată de activități sub sloganul DESCOPRETĂ-ȚI VOCAȚIA! CULTIVĂȚI TALENTUL!”, a anunțat Ilie Brăileanu, directorul instituției.

Artistice, sportive, de îndemânare sau logică, 33 de cercuri îi așteaptă pe copiii talentați să se înscrie pentru a-și dezvolta abilitățile și să facă performanță sub îndrumarea specialiștilor. Toate activitățile sunt gratuite, grupate pe cercuri coordonate de profesori bine pregătiți.

Cursurile vor începe la data de 1 octombrie.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura