Caracalenii vor spune „DA“ în aer liber

casatoriiiiiiiiiii

casatoriiiiiiiiiii Caracalenii vor spune „DA“ în aer liberDe când cu moda căsătoriilor în natură, primăriile au încercat să găsescă soluții pentru a-i mulțumi pe aceștia. Dacă la Slatina s-a construt un loc pentru aficializarea cununiiilor civile in aer luber, acum a venit rândul caracalenilor.

Grădina părăsită, cu o arteziană dezafectată, aflată lângă Primăria Caracal, în curtea interioară, va fi transformată într-un loc de oficiere a căsătoriilor.

Tinerii însurăței își vor putea spune „DA”, atunci când vremea permite, într-un spațiu special amenjat în acest scop de către administrația municipală, în aer liber. Grădina în care se vor oficia căsătoriile se află în spatele primăriei, prin această investiție municipalitatea dorind să pună în lumină și valoarea arhitecturală a monumentelor istorice din împrejurimi, dar și să modernizeze grădina din curtea interioară nordică, precum și fântâna arteziană veche, dezafectată.

Proiectul a fost aprobat în ultima şedinţă a aleșilor lcoali, valoarea totală a investiţiei fiind de 796.908,18 lei.

Noul spaţiu va avea 394 metri pătraţi. El are destinația de grădină publică, dată în funcțiune în 1864, iar ultimele lucrări de modernizare fiind făcute în 1964.

Lasă un răspuns