Crucea Roșie și Domestos susțin igiena în școli, pentru al V lea an consecutiv

toalete domestossssssss

toalete domestossssssss Domestos, în colaborare cu Crucea Roșie și în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, a lansat a cincea ediție a campaniei „Domestos susține igiena in scoli”.

In 2019, Domestos militează pentru Dreptul la toalete și face un pas inainte in a asigura condiții optime de igiena in școlile din România, prin dotarea cu grupuri sanitare acolo unde in prezent acestea sunt in curte sau renovarea toaletelor din școlile unde acest lucru este necesar. 

Școlile sunt invitate să se inscrie pe www.domestos.ro, pentru a putea oferi astfel elevilor șansa  unor condiții  mai bune de igienă.

Campania se desfașoară in perioada octombrie 2019 – septembrie 2020 și include o sponsorizare in valoare de 45.000 euro pentru dotarea efectivă a doua școli cu grupuri sanitare si modernizarea toaletelor in alte doua instituții de invățământ, in timp ce 100 de școli vor primi produse de curățenie Domestos.

Crucea Roșie va gestiona fondurile și va coordona intreg procesul, de la autorizările necesare până la instalarea efectivă și punerea in funcțiune a grupurilor sanitare. Pe baza condițiilor de eligibilitate a unităților școlare inscrise  și a capacității de implementare a Crucii Roșii Române, se vor stabili, la fiecare 3 luni, unitățile de invățământ unde vor incepe lucrările.

Pentru anul in curs, Crucea Roșie Română a demarat deja procesul de amenajare a unui grup sanitar in școala Podișor, comuna Bucsani, judetul Giurgiu, in urma unei donații suplimentare de 15.000 euro din partea Domestos.

In fiecare an, Domestos își propune să contribuie la imbunătățirea condițiilor de igiena din școlile din România, dar și la creșterea nivelului de conștientizare a importanței igienei in rândul populației. Din 2015 și până în prezent, peste 45.000 de copii au beneficiat de condiții mai bune in unitățile sanitare, iar Domestos a donat fonduri de peste 60.000 euro pentru renovarea toaletelor din școlile și grădinițele din România, precum și produse Domestos pentru igienizarea acestora.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura