Un polițist a bătut o femeie

batuta de politist

batuta_de_politist Un polițist a bătut o femeieO femeie din Potcoava acuză un polițist că ar fi bătut-o. Omului legii i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Agresiunea s-ar fi întâmplat sâmbătă, în locuința polițistului, unde femeia ar fi mers de bunăvoie.

„La data de 26 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată.

Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru _comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Lasă un răspuns