Fără traseiști politici în PNL

PNL

PNL Fără traseiști politici în PNLAleșii locali din zona de sud a județului au avut o ședință de lucru la Caracal unde au fost prezenți și prim-vicepreședinte al PNL, Bogdan Rareș, vicepreședinte PNL – regiunea Sud-Vest Oltenia, Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu dar și cei doi prim vicepreședinți ai PNL Olt, Marian Vasile și Tudor Daniel. De organizarea respectivului eveniment s-a ocupat președintele PNL Caracal, Cristi Pavel.

Întâlnire cu activul de partid a fost una în care s-a discutat liber despre situația în care se află acum PNL la Olt, dar mai ales despre modul în care se desfășoară campania pentru prezidențiale. În opinia celor enumerați mai sus PNL se află pe un trend ascendent, lucru care îi favorizează la alegerile prezidențiale. Mai mult chiar, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu este convins că partidul pe care îl conduce la nivel județean va câștiga alegerile locale din 2020. „Partidul Național Liberal este soluția corectă la acest moment pentru scoaterea acestui județ din această eră de feudalism în care a fost ținut în ultimii 30 de ani”, a punctat președintele PNL Olt.

Cei care conduc PNL la Olt sunt convinși că în urma alegerilor locale din 2020 va reuși să câștige peste 40 de primării. În altă ordine de ideei s-a discutat mult și despre modul în care PNL va guverna pentru următoarele luni. Prezenți în cadrul unei conferințe de presă cei șase liberali au garantat că PNL în momentul în care va intra la guvernare nu va tăia pensiile, salariile sau va închide spitale așa cum se vorbește tot mai mult în media.

Bogdan Rareș a vorbit garantat în schimb că în primele 48 de ore de la instalarea Guvernului PNL primele măsuri vor viza schimbarea prefecțiilor și subprefecțiilor din întreaga țară.

Cât privește instituțiile deconcentrate din țară vor avea fiecare în parte câte un audit în urma căruia se va stabili modul în care au fost făcute angajările în instituțiile publice. Potrivit acestuia sunt foarte multe persoane angajate pe timpul Guvernelor PSD care nu au îndeplinit oate criteriile, mai mult acestea vor fi reevaluate astfel încât să rămână pe post doar cei care au criterii de performanță.

Un alt subiect atins în conferința de presă de la Caracal a fost cel cu privire la alegerile anticipate dar și la alegerile locale în două tururi. Bogdan rareș a spus în mod public că le suține pe amândouă.

Bogdan Rareș a transmis la Caracal un mesaj extrem de important. Acesta susține că cetățenii statului român sunt sătui de așa ziși traseiști politici. Drept urmare la PNL nu este loc de asemenea exemplare. „La PNL nu este loc pentru traseiștii politici. Suntem siguri că în ultima perioadă tot mai mulți ar dori fie să revină în PNL, fie să intre în acest partid. Oamenii din această țară sunt sătui de acemenea politicieni, și nici nu vor să audă de asemenea situații. În consecință la PNL acceptăm asemenea situații” , a fost mesajul prim-vicepreședintelui PNL.   

Lasă un răspuns