Dan Barna, impresionat de braga de la Slatina

Barna la Slatina
Barna_la_Slatina_ Dan Barna, impresionat de braga de la SlatinaCandidatul Alianței USR Plus la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a vizitat miercuri orașul nostru.

În scurta sa ședere în municipiul de pe malul stâng al Oltului, omul politic a făcut un popas în cofetăria Atletul Albanez, unde a savurat o bragă rece, declarându-se fascinat de licoarea tradițională a familiei Memish. 
“În mâinile voastre e viitorul, depinde de voi cum îl folosiți”, sunt vorbele cu care m-a întâmpinat domnul Hashim Memish. Cofetăria Atletul Albanez din Slatina are o poveste de peste 100 de ani, scrisă de-a lungul a patru generații. M-am oprit pentru o braga rece și să văd cu ochii mei locul despre care îmi povestesc mereu colegii mei olteni. 
Domnul Memish conduce prăvălia, alături de soția sa, de peste 50 de ani. De altfel, este cunoscut faptul că este singura din țara noastră care a funcționat fără întrerupere în perioada regimului comunist. Rețetele pentru braga și dulciurile orientale sunt aceleași de la începuturile prăvăliei. M-am bucurat că le-am călcat pragul. Familia Memish este parte din rezistența istoriei noastre. Noile generații au datoria să o ducă mai departe”, a declarat Dan Barna. 
Barna s-a fotografiat cu patronul cofetăriei, încărcând amintirile pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns