Mihai Niţă, pentru Dăncilă

Jnc9ODAwJmhhc2g9NjgzN2I0YmJiNzA2MDEzOTVjMGQ4YmE3ZDQxNDJhY2U.thumb

Jnc9ODAwJmhhc2g9NjgzN2I0YmJiNzA2MDEzOTVjMGQ4YmE3ZDQxNDJhY2U.thumb_ Mihai Niţă, pentru Dăncilă

În pragul turului doi al alegerilor prezidenţiale, deputatul Mihai Niţă, preşedintele Pro România Olt, îi îndeamnă pe oltenii, care i-au acordat votul de încredere lui Mircea Diaconu, în primul tur, să o susţină, duminică, pe Viorica Dăncilă.

Deputatul de Olt consideră că Dăncilă este  «un om» cu caracter, atașat valorilor de stânga și orientat către nevoile reale și profunde din societate”, omul de care România are nevoie.

Rezultatul votului din duminica primului tur de scrutin acordat candidatului nostru, Mircea Diaconu, care s-a situat pe locul al treilea în preferințele electoratului din județul Olt, este dovada clară că oltenii preferă «un om» cu caracter, atașat valorilor de stânga și orientat către nevoile reale și profunde din societate.

Le mulțumesc celor 14.682 de cetățeni din județul Olt care și-au manifestat încrederea în noi și îi rog să rămână fideli principiilor de stânga promovate de Pro România.

Consider că singura soluție reală și validă pentru România este «un om» sincer, aproape de oameni și de principiile sociale, regăsite în persoana candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Tocmai de aceea, Organizația Pro România Olt vă îndeamnă să fiți prezenți cel puțin într-un număr la fel de mare la vot și să mizați pe «un om» care «luptă pentru fiecare român»”, a precizat Mihai Niță, într-un comunicat de presă.

Anca Spiridon

Lasă un răspuns