Marius Oprescu:„Emil Moț este candidatul nostru la Primăria Slatina”

Marius Oprescu

Marius_Oprescu Marius Oprescu:„Emil Moț este candidatul nostru la Primăria Slatina”Asta susține și dacă este nevoie și scrie negru pe alb, președintele Consiliului Județean Olt atunci când vine vorba de alegerile locale la Slatina. Marius Oprescu a mai spus în cadrul celei mai recente întâlniri cu reprezentanții media că nu susține alegerea primarilor în două tururi.

El a adăugat că majoritatea primarilor PSD din judeţ ar câştiga din primul tur, situaţia fiind aceeaşi şi la Consiliul Judeţean Olt.

 „Nu susţinem două tururi la primari, iar în cazul unui preşedinte ales de pe listă, dacă nu face majoritatea, încep compromisurile. Eşti obligat să faci compromisuri în mandatul pe care îl ai pentru a-ţi achita datoriile. Acest lucru este valabil atât pentru președintele Consiliului Județean, cât și pentru un primar în funcție. Vă asigur că Partidul Social-Democrat, organizaţia Olt, va câştiga alegerile chiar dacă vor face două tururi. 70-80% din primari vor câştiga încă din primul tur, chiar dacă vor fi două tururi. Vom face majoritate din primul tur şi vom câştiga Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean”, a adăugat Marius Oprescu.

Cât privește lucrurile la Primăria Slatina sunt cât se poate de clare. „Emil Moţ va fi candidatul PSD la Primăria Slatina şi vă spun că este primar din primul tur. Dacă vreţi, punem în plic scorul şi îl deschide după alegerile locale”, a declarat preşedintele executiv al PSD Olt.

Lasă un răspuns