Visul de a deveni mămică s-a spulberat, acum are nevoie urgentă de sânge

Ajutor sange mamica
Ajutor_sange_mamica_ Visul de a deveni mămică s-a spulberat, acum are nevoie urgentă de sângeÎn urăm cu câteva  zile făceam apel către cetățenii județului să vină la Centrul de Transfuzii din Slatina pentru a dona sânge.

Stocul este din ce în ce mai mic. Acum este nevoie din nou de mobilizare și de a face un bine unei tinere care acum trece printr-un mare impas. “Visul unei viitoare mamici și al puiului său a fost spulberat la doar 34 săptămâni de sarcină.
Mama este în stare critică internată la Spitalul Județean de Urgență  din Slatina.
Ea are nevoie urgentă de sânge grupa A2. Rog prietenii și cunoștințele din Slatina ce au această grupă să meargă să doneze la Centrul de Transfuzii din Slatina pe numele: OLTEANU ROTARU ADELINA MARTA
Vă mulțumesc!”, este mesajul postat de prietenii Adelinei pe rețeaua de socializare.

donare-de-sange Visul de a deveni mămică s-a spulberat, acum are nevoie urgentă de sângeSuntem convinși că nu veți rămâne indiferenți în fața acestui caz și veți da dovadă de multă implicare așa cum o faceți mereu. 

Adelina are nevoie de noi, are nevoie urgentă de sânge. În prag de Ajun a Crăciunului minunile se înfăptuiasc, împreună putem face și noi minuni. 

Lasă un răspuns