Previziuni astrale pentru 2020

horoscopppppppppppp

horoscopppppppppppp Previziuni astrale pentru 2020Anul 2020 este un moment de început pentru toate zodiile. Începe un nou deceniu, începe un nou ciclu de 12 ani în calendarul chinezesc, este un an bisect și literă de lege a anului 2020 este echilibrul și progresul, în mai mică sau mai mare măsură pentru toate zodiile. Practic fiecare nativ va avea ceva de câștigat în cursul acestui an, va avea beneficii pe toate planurile care contează: financiar, afectiv, al vieții de familie.

În calendarul chinezesc anul 2020 este anul Șobolanului de Metal, animal inteligent, ambițios și pragmatic. Aceste trăsturi vor caracteriza anul 2020 și se vor transfera nativilor, indiferent de zodie.

Nu trebuie să plecăm de la ideea ca 2020 va aduce lapte și miere pentru toți. Beneficii vor avea cei care vor fi capabili să-și valorifice oportunitățile, cei care vor înțelege că ceea ce fac trebuie făcut bine și corect, că beneficiile nu vin niciodată fără efort și că sunt mereu pe măsura efortului depus.

Berbec – vei muncii mult, vei avea provocări, dar rezultatele vor fi pe măsura efortului de pus. În 2020 vei culege roadele muncii depuse până acum și vei găsi noi oportunități care te vor ajuta să evoluezi. Multi se vor baza pe tine și vei avea noi abordări în profesie. Viața de familie, chiar dacă nu este spectaculoasă, va fi locul unde vei găsi căldura și echilibrul de care ai nevoie.

Taur – în acest an unele din visurile tale vor deveni realitate. Vei fi realist și onest atât față de tine cât și față de cei care contează pentru tine, iar obiectivele tale sunt toate cinstite și realizabile astfel că satisfacțiile vor veni una după alta. Profesional stai bine, în viața de familie sunt posibile frământări. Ești chibzuit și cumpătat astfel că vei putea face planuri financiare bune, chiar dacă banii nu vor fi mai mulți decât în 2019.

Gemei – anul 2020 o să pară o interminabilă petrecere pentru tine. Realizările curg, deși nu acolo unde vrei. Îți dorești evolutți în carieră, dar progresul adevarat o să fie în viața de familie și în relațiile interumane de unde vor veni și cele mai mari avantaje. Anul 2020 o să fie ciudat pentru tine, pentru că deși vor fi multe realizări, acestea aproape că te vor lua prin surprindere.

Rac – nici nu-ți imaginezi ce surprize fantastice ți-a pregătit anul 2020! O să descoperi în tine sentimente pe care nu le bănuiai, o să înțelegi lucruri la care nu te-ai gândit și vei avea curajul să-ți asumi responsabilități noi, cu plăcere și bucurie, deși nu te gândeai că ai putea face așa ceva. O să fie un an cu surprize, cele mai multe (dar nu toate!) plăcute. E posibil să pleci la un drum lung, poate câteva luni, drum care îți va schimba complet percepția despre viață, în general, și viața ta în special.

Leu – are un an dificil, fiind una din puținele zodii care vor avea de tras în cursul anului 2020. Nu o să iasă nimic din prima, nu vei avea strălucirea cu care ești obișnuit. Pe de altă parte cele care se vor întâmpla în 2020 vor aduce schimbari radicale în viața ta și a celor care depind de tine. Poate vei schimba casa, poate serviciul, dar în mod radical. Vei aborda o nouă meserie. Nu-i exclus să pleci din țara, iar daca ești plecat ceva special să te facă să te întorci. Ține minte că tot ce se va întâmpla va fi spre binele tău!

Fecioara – 2020 o sa fie fix pe dos decat a fost anul 2019 si o sa-ti placa. Fecioarele au fost una din zodiile extremelor anul 2019, iar 2020 vine cu compensatie. Pentru cei care au stat in fata, care au tras si care s-au straduit sa faca lucrurile sa mearga, 2020 o sa fie calm, linistit si tihnit. Pentru cei care au gustat linistea in 2019, anul 2020 o sa fie navalnic si plin de explozii! Unele fericite si surprinzatoarele, alte mai putin colorate!

Scorpion – daca nu esti pregatit pentru schimbarile radicale care vor urma in viata ta, atunci anul 2020 o sa te ia cu totul prin surprindere. Multe din lucrurile care te sufoca acum si care ti-au intors viata pe dos se vor schimba in mod radical. Unele din aceste schimbari te vor lua prin surpindere, te vor mira, nu le vei intelege. Ceea ce este bine este ca in final vei descoperei avantajele si le vei primi pe toate cu bucurie.

Sagetator – 2020 este o perioada de armonie deplina pentru tine. Ai fost unul din avanatajatii sortii in 2019, tot asao sa fie si in 2010. Lucrurile sunt bune si merg mei departe pe calea cea buna. Cu toate acestea unele din provocarile anului 2020 vor depasi puterea ta de intelegere si te vor enerva si stresa foarte tare. O sa gasesti resurse pentru ca esti una din zodiile care intelege foarte bine senssul lui “trebuie”.

Capricorn – 2020 este anul in care in fine te vei intoarce catre tine. Este anul in care vei redescoperii bucuriile care te fac cu adevarat fericita. Daca pana acum te-ai dedicat cu trup si suflet celor din jur, in acest an te vei dedica, in fine, tie! Mai mult este anul in care o sa poti incepe sau chiar finaliza unele dintre cele mai intime si mai profunde dorinte ale tale. Nu-ti ramane decat sa profiti.

Varsator – o sa fie un an tulburent. O sa fie din anumite puncte de vedere un an ca un carusel. pe de alta parte unul din marile obiective pe care le aveai din 2019 se va implini spectaculos in 2020 si vei culege toti laurii victoriei. Oricum nativii acestei zodii traiesc din victorie si drogul lor este succesul.

Pesti – pentru acesti nativi se poate spune fara nici o urma de indoiala ca anul 2020 o sa fie unul in care nu se vor plictisi deloc! O sa te simti ca un copil care are voie sa experimenteze tot ceea ce isi doreste si tot ceea ce a visat nu a putut face pana acum.

Lasă un răspuns