Ȋncepe ȋnregistrarea studenților care vor să să lucreze ȋn Germania

ajofm olt

ajofm_olt Ȋncepe ȋnregistrarea studenților care vor să să lucreze ȋn GermaniaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în: domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Olt, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă , Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va poate face în perioada 13 ianuarie – 14 februarie,  în intervalul luni – joi, orele 10.00 -15.30 şi vineri, orele 10.00-13.00.

Lasă un răspuns