Ancheta polițistului bătăuș aproape finalizată

agentul potcoava

agentul_potcoava Ancheta polițistului bătăuș aproape finalizatăPolițistul din Potcoava, Petrică Rotaru este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit prim-procurorului Anca Anuța la dosar a mai fost anexată și o altă plângere depusă la parchetul Argeș.

 „Dosarul se află în lucru, încă nu a fost finalizat. Nu mai este foarte mult de lucru. Inițial a fost și o sesizare, cred, la Parchetul Tribunalului Argeș, care a declinat-o la noi, s-au reunit și au rămas în continuare în competența noastră”, a declarat, șefa Parchetului Olt, în cadrul unei conferințe de presă.

Reamintim că, în data de 26 octombrie, agentul Petrică  Rotaru este cercetat penal și disciplinar după ce a bătut  o femeie de 49 de ani . Totodată, victima a susținut că agentul ar fi vrut să o violeze. Omul legii a  amenințat-o că o omoară și că o îngroapă în grădină.

Martori la incident au fost un bărbat și o femeie, care nu au încercat să îl oprească pe polițist. Salvarea femeii a fost un moment de netenția ala agresorului. Atunci victima a cerut ajutor la 112.

În urma acestui caz, au ieșit la iveală și ale neregului făcute e agentul de la secția din Potcoava. Acesta este, în acest moment, anchetat pentru lovire și alte violențe, dar și pentru amenințare.

Lasă un răspuns