Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premier

Ciolacu PSD

Ciolacu_PSD Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premierMarcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a spus că este exclus ca partidul pe care îl conduce să propună un premier, dacă moțiunea de cenzură va trece.

`Nu avem un program politic comun cu UDMR. Am spus și noi și UDMR că vom semna și vota această moțiune pentru că nu ni se pare normală schimbarea legilor electorale cu mai puțin de șase luni înainte de alegeri. Nimeni nu și-a permis așa ceva până acum” a explicat Marcel Ciolacu rațiunea din spatele depunerii moțiunii de cenzură.

Întrebat de jurnaliști dacă una dintre variantele pe care PSD le-ar lua în calcul pentru propunerea de premier este George Maior, Marcel Ciolacu a negat cu vehemență”.

”Nu-l cunosc, nici măcar nu mi-a trecut prin cap. Nu pot fi ipocrit și să nu țin cont de faptul că PSD nu a avut scorul scontat la europarlamentare și prezidențiale (…) PSD nu este îndreptățit să facă o propunere acum, așa simt” a afirmat președintele interimar al PSD

Lasă un răspuns