Valentin George Bucicoiu, candidatul USR pentru primăria Slatina

EDA87413 38AC 4431 A1A0 3C1F487E75EF

EDA87413-38AC-4431-A1A0-3C1F487E75EF Valentin George Bucicoiu, candidatul USR pentru primăria Slatina
Uniunea Salvaţi România şi-a prezentat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la Primăria Municipiului Slatina, acesta fiind Valentin George Bucicoiu un tânăr încrezător și muncitor.

Bucicoiu s-a înscris în USR anul trecut, în luna noiembrie.

Tânărul politician, în vârstă de 33 de ani, este absolvent al Colegiului Economic P. S. Aurelian, provine dintr-o familie modestă cu trei copii, a obţinut o licenţă în drept, un master în dreptul afacerilor, iar din 2013 a plecat în capitală prin prisma serviciului, dar viziteaza Slatina foarte des.

“Am 33 de ani, sunt născut şi crescut în Slatina. Provin dintr-o familie de oameni muncitori, am doi fraţi – un frate poliţist, o soră asistentă medicală. Sunt absolvent al Liceului Economic din Slatina, după care am obţinut o licenţă în drept, un master în dreptul afacerilor. De profesie sunt practician în insolvenţă şi sunt asociatul coordonator al unei astfel de societăţi. Din 2013, a trebuit să mă mut cu serviciul în Bucureşti, dar revin în fiecare săptămână acasă pentru acasă va rămâne întotdeauna Slatina”, a declarat Valentin Bucicoiu.

Lasă un răspuns