Sute de locuri de muncă pentru olteni în Spania

spania

spania Sute de locuri de muncă pentru olteni în Spania

Veşti bune pentru oltenii care sunt în căutarea unui job! 900 de locuri de muncă, la cules de căpşune, afine, zmeură şi mure, sunt disponibile în serele din Spania pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt, se va ocupa de selecţia persoanelor înscrise în baza dosarelor depuse.

Sunt 600 de locuri disponibile pentru femei şi 150 de cupluri. Persoanele căutate trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-50 de ani şi să aibă experienţă în agricultură.

Angajarea se face cu contract temporar de trei, şase sau nouă luni, cu perioada de proba 15 zile. Cu data de 1 martie 2020 se a face angajarea.
Salariu brut este de 42,90 euro pe zi (net 39,33euro pe zi). La sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro cenţi pe zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenţi pe zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut pe oră. Plata se face pe card.

Compania va oferi gratuit drumul până în Spania dar şi cazarea, însă utilităţile (electricitate, apa, gunoi şi butelie) 1,73 euro pe zi vor fi achitate de angajator. În caz de nerespectare a două luni de contract se va reţine din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în Romania este plătita de muncitor.
Doritorii se pot înscrie pe bază de dosar, care se depune la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Acesta trebuie să cuprindă următoarele documente: copie CI, adeverinţă medicală cu menţiunea „clinic sănătos”.

Lasă un răspuns