Doliu într-o comună din județ! A murit în urma unui accident rutier grav

Doliu intr o comuna din jude

Doliu_intr-o_comuna_din_jude_ Doliu într-o comună din județ! A murit în urma unui accident rutier gravTragedie în familia viceprimarului din comuna olteană Poboru!

Fiica acestuia, Andreea Predica de numai 30 de ani, a pierit în urma unui accident rutier extrem de grav petrecut vineri dimineață în comuna Lunca Corbului, județul Argeș. 

Din nefericire fiica viceprimarului, Mircea Predica, Andreea a murit şi alta a fost rănită, vineri, după ce o cisternă şi trei maşini s-au ciocnit pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, din judeţul Argeş. Traficul rutier a fost blocat mai bine de două ore.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că echipajele medicale au intervenit promt, dar pentru Andreea nu s-a mai putut face nimic.

 20200124_164320 Doliu într-o comună din județ! A murit în urma unui accident rutier grav

Un  elicopter SMURD a intervenit la accidentul rutier pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, sat Lăngeşti, unde trei maşini şi o cisternă s-au ciocnit.

Potrivit salvatorilor, cisterna nu are încărcătură periculoasă.

Poliţiştii au făcut verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil de vină a fost viteză. Mașina în care se afla Andreea a fost puternic avariată, motorul a zburat prin capotă pe contrasens.

Redacția ziarului Gazeta Publică este alături de familia îndurerată și transmite: 

SINCERE CONDOLEANȚE! 

 

Lasă un răspuns