„PSD este pregătit pentru orice „bătălie” politică şi va câştiga atât la alegerile locale cât şi la cele parlamentare”

Paul Stanescu

Paul_Stanescu_ "PSD este pregătit pentru orice "bătălie" politică şi va câştiga atât la alegerile locale cât şi la cele parlamentare"Susține senatorul PSD Olt, Paul Stănescu.

Din postura sa de secretar general interimar la PSD, demnitarul oltean a declarat că formațiunea politică pe care o reprezintă este pregătită pentru bătăliile politice din viitorul apropiat.

Stănescu s-a arătat convins că PSD este pregătit pentru orice „bătălie” politică şi va câştiga atât la alegerile locale cât şi la cele parlamentare, indiferent când ar avea loc acestea din urmă.

„Dar în acelaşi timp, am convingerea, când alţii ne-au cântat prohodul sau ne spun să dispărem din politică, în momentele grele, PSD a renăscut ca pasărea phoenix, de fiecare dată am reuşit să ne strângem, să fim uniţi, să fim solidari, să avem încredere în noi, să câştigăm alegerile. Eu sunt convins că vom câşţiga şi alegerile locale şi cele parlamentare, la data la care vor fi ele, nu ne este teamă nici de anticipate, nici de două tururi. PSD sunt convins că va fi pregătit pentru orice bătălie politică”, a conchis Paul Stănescu.

Lasă un răspuns