Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în comuna Sopârlița

9BF61032 A3EA 4A13 9A22 3BAC602ADB35

9BF61032-A3EA-4A13-9A22-3BAC602ADB35 Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în comuna Sopârlița

În dimineața zilei de luni pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita a avut loc un grav accident rutier care s-a soldat  cu decesul unui tânăr de 26 de ani și cu rănirea gravă a altui bărbat de 35 de ani.

“În aceasta dimineaţă, pe Drumul Judeţean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârliţa s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, şi rănirea altui bărbat, de 35 de ani. Din primele cercetări se pare ca accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool”, a declarat Alexandra Dicu.

Cele două victime au fost accidentate de un autoturism lovit în spate de o autoutilitară în care a intrat maşina condusă de bărbatul fără permis. Bărbatul care ar fi provocat accidentul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins de persoanele aflate în zonă, a mai precizat Alexandra Dicu.”Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Şopârliţa, care nu deţine permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloana la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autovehiculul din faţa sa, ocazie cu care a acroşat doua persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbaţi, de 26 şi de 35 de ani, ambii din comuna Baldovineşti. Bărbatul de 26 de ani a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetăţenii prezenţi în zonă”, a mai precizat Alexandra Dicu.

Lasă un răspuns