8 programe de formare profesională

8 programe de formare profesională vor începe în luna februarie  2020, la nivel judeţean

La nivel judeţean, în luna februarie Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza 8 programe de formare profesională pentru 126 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele de:

  • lucrator in comert,
  • inspector/referent resurse umane,
  • comunicare in engleza,
  • operator introducere validare si prelucrare date,
  • manichiurist-pedichiurist,
  • bucatar,
  • ingrijitoare batrani.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

Agentia  Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al  Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – RGPD) este aplicat de toate statele Uniunii Europene.

ANOFM a stabilit măsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat şi încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar în raportul de colaborare cu instituţia noastră, dumneavoastră aveţi obligaţia de a respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016

Lasă un răspuns