Începe NEBUNIA în Parlament: PSD este așteptat să depună moțiunea de cenzură

Parlament moiune PSD

Parlament_moiune_PSD Începe NEBUNIA în Parlament: PSD este așteptat să depună moțiunea de cenzurăMoţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă joi de PSD, după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD.

 „Niciunde în Europa, în acest moment, nu şi-a permis nicio putere să modifice legile electorale cu aşa de puţin timp înaintea alegerilor, indiferent de ce alegeri vorbim. În cazul de faţă vorbim de alegerile locale. Nimeni până acum în România în cei 30 de ani de democraţie consideraţi totuşi puţini ca şi democraţie nu şi-a permis cu un Guvern în funcţie de interesele proprii să vină cu modificări la legile electorale. Este cea mai gravă criză de abuz de putere. (…) Mâine vom depune moţiunea de cenzură şi la prânz vom face Biroul permanent reunit pentru programul de citire a moţiunii.”, a declarat miercuri liderul PSD. 

Marcel Ciolacu a arătat că lipsesc 5-6 voturi pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de Parlament şi a susţinut că există negocieri cu parlamentari care vor să se afilieze grupului social-democrat. 

Lasă un răspuns