Simona Halep, învinsă în semifinale la Australian Open

Halep

Halep Simona Halep, învinsă în semifinale la Australian OpenSimona Halep a fost învinsă în semifinalele de la Australian Open de iberica Garbine Muguruza la capătul unui meci electrizant.


Sportiva noastră a pierdut după mai bine de doua ore de joc cu 7-6 (8), 7-5.


Simona a facut un joc bun, dar in multe momente a fost prea pasiva si a depins prea mult de greselile numeroase comise de Garbine Muguruza.
Partida de pe terenul central de la Melbourne a avut numeroase rasturnari de situatie si i-a tinut cu sufletul la gura pe fanii tenisului.
In primul set, Simona a facut break cand era condusa cu 5-4, iar apoi a facut 6-5 si a avut doua mingi de set. Nu a reusit sa le fructifice si s-a ajuns astfel la tie-break.
Si aici, meciul a avut o desfasurare de infarct. Muguruza a condus cu 3-0, dar Simona a intors si a reusit sa aiba doua mingi de set. Le-a ratat si de aceasta data, iar Muguruza a castigat primul set.
Actul secund a fost si mai spectaculos, cu numeroase break-uri din partea ambelor jucatoare.
Simona a condus cu 5-3, dar s-a prabusit brusc, iar Muguruza a obtinut calificarea in finala dupa ce a luat patru game-uri la rand.
In urma evolutiei de la Australian Open, sportiva noastra va urca pe locul 2 in clasamentul WTA.
Pentru parcursul de la Melbourne, Simona va incasa un cec in valoare de 1.040.000 de dolari australieni, echivalentul a 704 mii de dolari americani.

Lasă un răspuns