O infirmieră și-a abandonat bebelușul în frig

tatiana

tatiana O infirmieră și-a abandonat bebelușul în frigDescoperire șocantă pentru un localnic din Morunglav. Acesta a găsit un bebeluș într-o casă părăsită.

Bărbatul a anunțat imediat organele abilitate pentru a prelua cazul. Din primele date se pare că bebelușul nu are mai mult de trei zile și era bine îngrijit. Micuțul era îmbrăcat curat și învelit într-o pătură, la momentul în care a fost găsit se afla într-o lădiță din plastic. Localnicii suspectează că acesta nu ar fi fost părăsit de mult timp, astfel ar fi murit de foame sau frig.

„Noi nu credem că a fost aruncat acolo, credem că femeia fie îl abandonase de scurt timp, fie a mai trecut pe la el, deși ar fi putut muri de frig peste noapte. Nu știm exact ce să vă spunem, doar că nu ne vine să credem că o mamă a putut să facă așa ceva, dacă îi mai putem spune mamă”, a declarat pentru Gazeta Publică soția celui care a găsit bebelușul. 

Cazul a fost preluat de polițiștii din Balș. Potrivit acestora, în scurt timp a fost găsită și mama. Aceasta, în vârstă de 40 ani, va fi cercetată de procurorii care urmează să stabilească situația de fapt. Tatiana Truță, mama bebelușului abandonat lucrează de ani buni la Spitalul din Balș, ca infirmieră. Din primele cercetări se pare că bebelușul, un băiat născut la termen se află într-o stare de sănătate bună.

Nou-născutul a fost dus la Spitalul Balș pentru evaluarea stării de sănătate și va rămâne acolo câteva zile. 

Lasă un răspuns