Se complică situația în cazul bebelușului abandonat

Copil abandonat la Morunglav

Copil_abandonat_la_Morunglav Se complică situația în cazul bebelușului abandonatMicuțul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova acolo unde are nevoie de supraveghere medicală de specialitate.

Specialiștii de la Secția Neonatoligie Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina au făcut tot posibilul pentru a stabiliza și echilibra starea de sănătate a micuțului. Din păcate în orele de după sosirea lui în unitatea medicală au început să apară și primele urme ale traumelor prin care copilul a trecut încă de la naștere. Șeful de secție de la Neonatologie,  Lucica Alexe a decis transferul către cel mai apropiat spital care să-i ofere celui mic îngrijiri medicale de specialitate.  

Incubator_special_bebelusi Se complică situația în cazul bebelușului abandonat

Temperaturile scăzute din ultimele zile și condițiile precare în care acesta a fost ținut se pare că i-au afectat membrele inferioare și superioare.  Specialiștii medicali se tem de ce este mai rău. Copilul trebuie să fie văzut și de un medic chirurg pentru a stabili dacă este nevoie să se intervină la nivelul picioarelor, ele fiind cele mai afectate. 

Probleme ar fi și din punct de vedere neuroligic, cel mic nu poate respira singur în acest moment.

Lasă un răspuns