Starea de sănătate a bebelușului abandonat este în continuare gravă

copil abandonat

copil_abandonat Starea de sănătate a bebelușului abandonat este în continuare gravăSe fac eforturi pentru salvarea bebelușului lăsat practic să moară într-o casă părăsită de cea care ar fi trebuit să-i fie mamă.

După ce a stat aproape trei zile într-o casă nelocuită și neîncălzită de ani de zile, copilul de doar cinci zile încă se luptă să supraviețuiască. Este nevoie de multă implicare și eforturi supraomenești pentru ca cel mic să treacă cu bine peste această încercare grea din viața lui. Starea de sănătate este în continuare gravă, este nevoie nu numai de ajutor de specialitate, cât și de ajutor Divin. Dumnezeu este cel care poate să facă o minune. Cel mic trece prin clipe grele, nu poate respira singur, iar condițiile precare în care a fost ținut încă de la primele ore de viață și-au pus serios amprenta pe starea de sănătate a celui mic. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, Cristina Geormăneanu a declarat că medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția celui mic. 

bebelus_abandonat Starea de sănătate a bebelușului abandonat este în continuare gravă 

„Copilul este în stare gravă deshidratat cu stare septică și o respirație greoaie. Este în incubator, nu poate respira singur, primeşte tratament complex pe terapie intensivă și este monitorizat permanent. Viaţa îi este în continuare în pericol, prognosticul este unul rezervat, o să vedem care va fi evoluţia sa de acum încolo. Vorbim despre un nou născut cu probleme care încă de la venirea lui pe lume a fost ținut în condiții improprii fără ajutor de specialitate. Nu știm dacă a fost alimentat iar temperaturiile scăzute în care a fost ținut cu siguranță l-au afectat. Vorbim despre un nou născut abandonat de mamă. Pentru un nou născut trecerea de la viaţa intrauterină la cea extrauterină este una dificilă, de aceea este nevoie de asistență medicală, ceea ce nu putem spune că s-a întâmplat în acest caz. Copilul acesta trebuie ajutat și vă garantăm că medicii de aici și personalul medical fac tot ce pot pentru a trece cu bine de această situație. Vom vedea ce se va întâmpla, timpul și eforturile specialiștilor sperăm să-l ajute pe cel mic”, a spus reprezentantul Spitalul din Craiova.  

 

Lasă un răspuns