Lorena Ostase, în lotul României

d352dc77b906a922dec1d1f22575e016

d352dc77b906a922dec1d1f22575e016 Lorena Ostase, în lotul României

Selecționerii Bogdan Burcea și Robert Licu, antrenorii naționalei de handbal feminin, au convocat 20 de handbaliste pentru acțiunea de la Vâlcea, la fel ca și în stagiul de pregătire de la București, de săptămâna trecută.

Comparând cele două loturi, staff-ul tehnic a convocat trei handfbaliste noi, este vorba despre Diana Ciucă (SCM Rm. Vâlcea), Andreea Popa (Minaur Baia Mare) și Laura Moisă (CSM București). Nu se mai regăsesc în lot Raluca Kelemen (HC Zalău), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău) și Gabriela Perianu (CSM București). Extrema stângă de la Buzău s-a accidentat în ultimul meci de campionat cu CSM București.

Lorena Ostase, pivotul echipei locale de handbal, va face parte din lotul României pentru stagiul de pregătire centralizat care se va desfășura în perioada 9-15 februarie, la Râmnicu Vâlcea.

La turneul preolimpic de la Podgorica din 20-22 martie, România va întâlni Muntenegru, Norvegia şi Kazakhstan, miza competiţiilor fiind calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Lotul României:
Portari: Denisa Dedu (CSM Bucuresti), Yuliya Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Diana Ciucă (SCM Rm. Vâlcea)
Extreme stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrita), Dana Abed-Kader (HC Zalău)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău)
Centri: Andreea Rotaru (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Braila), Ana Maria Ţicu (SCM Craiova), Laura Pristăviţa (Gloria Bistriţa)
Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (SCM Craiova)
Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Laura Moisă (CSM Bucureşti)
Pivoţi: Crina Pintea (CSM Bucureşti), Lorena Ostase (CSM Slatina).

Anca Spiridon

Lasă un răspuns