Trei microbuze noi la Loctrans

microbuze

microbuze Trei microbuze noi la LoctransTrei microbuze vor intra în trafic în următoarele luni. Primăria Slatina le-a achiziționat pentru transportul în comun pe rutele mai puțin aglomerate. Anul acesta se dorește ca pe străzile orașului să circule și cele 18 autobuze eocologice, astfel flota Loctrans va fi schimbată în întregime.

Municipalitatea slătineană a achiziționat trei microbuze pentru transportul în comun. Astfel, se continuă investițiile pentru refacerea parcului auto al firmei de transport în comun. Noile microbuze vor fi introduse pe rute mai mici și mai puțin aglomerate, astfel că se va putea face economie, iar autobuzele mari vor putea fi folosite pe rutele aglomerate.

Achiziționarea celor trei microbuze noi a costat municipalitatea slătineană  în jur de 850.000 de lei

‘Am achiziționat trei noi microbuze, pentru a mării capacitate Loctrans, și pentru că nu mai aveam cu să reparăm unul dintre autobuzele noi. Noile microbuze vor fi folosite pe rutele agglomerate.’, a spus edilul Slatinei, Emil Moț.

Cu aceste microbuze, se demarează schimbarea propriu -zisă la flotei Loctrans, ce în acest moment este destul de învechită. Mai mult, slătinenii au început să folosescă foarte mult transportul în comun, iar o suplimentarea  autobuzelor este necesară. În special pentru cursele care fac legatura cu platforma industraială.

‘În acest moment Parcul Loctrans este compus din 14 autobuze vechi pe care le cunoaștem, și încă trei minibuzuri pe care le-a achiziționat Promăria în 2020’, a spus Cătălin Grecu, director Loctrans.

Mai mult, în următoare perioadă se dorește schimbare întregii flote a Loctrans. Edilul slătinean, Emil Moț a semnat în cursul anului trecut două proiecte cu finanțare europeană , respectiv prin MDRAP pentru achiziționarea a 18 autobuze ecologice.

Lasă un răspuns