Crudul adevăr în cazul Alexandrei!

Alexandra Caracal

Alexandra_Caracal Crudul adevăr în cazul Alexandrei!Cum au aflat specialiștii ce s-a întâmplat cu ea după ce a intrat în curtea lui Dincă.

Geneticianul Ligia Bărbării de la INML a declarat la Marius Tucă Show că oasele din curtea lui Gheorghe Dincă erau foarte degradate, însă din fragmentele dentare a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu, iar procedura a îndeplinit standardele internaționale, potrivit Mediafax.

„Erau foarte degradate (oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, n.r.) fiindcă fuseseră supuse la o combustie înaltă. Asta nu ne-a împiedicat. Se curăță, se șlefuiesc, se decontaminează și apoi osul se transformă în pulbere. Ca să îl transformi se numește criomăcinare procesul. După ce înlăturăm sărurile, bineînțeles că ce rămâne e ca o masă gelatinoasă din care extragem material genetic. ADN-ul, pentru cei care nu știu, e într-o soluție în care nu se vede nimic, e o soluție în care ADN-ul se dizolvă în apă și acea soluție o analizăm. E o dozare și determinare calitativă în care vedem dacă e ADN uman și e o determinare și cantitativă. Era o cantitate foarte mică de ADN, dar am obținut ADN uman în cazul Alexandrei și a fost semnalul că trebuie să mergem mai departe”, a declarat, la Marius Tucă Show, geneticianul Ligia Bărbării de la INML.

Lasă un răspuns