Marius Iancu: “STOP Guvernului Catastrofă”

8D650DF0 12CC 4481 B24B 04636AFEA1F1

8D650DF0-12CC-4481-B24B-04636AFEA1F1 Marius Iancu: “STOP Guvernului Catastrofă”

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernunui de la putere. Moțiunea va fi supusă votului în Parlament de toți senatorii și deputații.

 

Pe marginea acestui subiect, deputatul de Olt Marius Iancu a făcut următoarea declarație: 
„Le-am spus „Guvernul Catastrofă” și nu am exagerat deloc. După numai trei luni de guvernare, liberalii, care au preluat puterea prin minciuni, manipulări și jocuri de culise, au demonstrat că nu pot conduce România și nu pot guverna în interesul românilor.
Au început prin refuzul de a dubla alocațiile copiilor, de a majora pensiile si salariile.Apoi au făcut declarații mincinoase despre situația economică  a țării pentru a se împrumuta cu dobânzi mari. Peste 60 de miliarde lei împrumuturi în trei luni de guvernare, numai într-o singură lună, împrumutand  20 de miliarde lei, de 8 ori mai mult decât media lunară a împrumuturile Guvernării PSD.
Un alt domeniu unde liberalii au făcut ravagii este sănătatea. În timp ce ministrul și toți oficialii din minister lucrează în spitale private, vor să privatizeze sănătatea românilor. Au început prin a stopa Programul Național pentru Situații de Urgență  prin care se doteaza spitalele de stat. Fără să le pese că îi pun în pericol pe bolnavii de inima, au tăiat unul din cele două angiografe pentru spitalele din România.Au stopat investițiile în dezvoltarea infrastructurii rutiere, în turism sau pentru susținerea mediului de afaceri românesc, au stopat programele pentru dezvoltarea agriculturii. 
Efectele acestor măsuri dezastruoase încep sa se vadă. România nu mai are creștere economică, producția industrială este în scădere, deficitul bugetar este în creștere, leul se depreciază, inflația a explodat și puterea de cumpărare a românilor a scăzut.
În timpul guvernării liberale, au fost unii care au câștigat în România- companiile petroliere 3 miliarde lei, băncile și companiile din energie 1,8 miliarde lei, iar angajatorii „gri” care își bat joc de munca românilor, 1,6 miliarde lei”, a declarat politicianul.

Lasă un răspuns