Se trage din toate părțile în Parlament: PSD și PNL au intensificat transferurile, înaintea moțiunii de cenzură

parlamentari

parlamentari Se trage din toate părțile în Parlament: PSD și PNL au intensificat transferurile, înaintea moțiunii de cenzurăÎn Parlament se trage din toate părțile, înaintea moțiunii de cenzură. PSD recuperează oameni de la Pro România sau din zona independenților, în timp ce liberalii încearcă să fragilizeze majoritatea PSD.

Surse din PNL ne-au precizat că înaintea moțiunii de cenzură vor transfera un senator și doi deputați. Mutarea ar fi una extrem de importantă, pentru că ar distruge majoritatea PSD din Senat și ar consolida majoritatea din Camera Deputaților.

În schimb, cei de la PSD susțin că au strâns rândurile și nu pleacă nimeni. Ba mai mult, social-democrații se laudă că vor mai efectua niște transferuri înaintea moțiunii de cenzură.În schimb, cei de la PSD susțin că au strâns rândurile și nu pleacă nimeni. Ba mai mult, social-democrații se laudă că vor mai efectua niște transferuri înaintea moțiunii de cenzură.
Moțiunea de cenzură va fi votată cel mai probabil miercuri. În prezent, PSD și UDMR au 229 de voturi și mai au nevoie de 4 voturi pentru a face majoritatea de 233 de voturi.

Lasă un răspuns