Iarna își intră în drepturi

iarna

iarna Iarna își intră în drepturiISU Olt a comunicat comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă o atenţionare meteo care intră a intrat în vigoare la prânz.

Ninsori şi vânt puternic sunt prognozate pentru orele următoare în aproape toată ţara, judeţul Olt fiind sub avertizare Cod Galben. Atenţionarea este valabilă în intervalul 05 februarie, ora 11.30-06 februarie, ora 08.00, când se aştepată intensificiări ale vântului până la rafale care pot atinge 55 km/h.

  „În intervalul menţionat la munte, în nordul şi centrul Moldovei, apoi şi în regiunile sudice şi sud-estice va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul se va intensifica, cu rafale de peste 55 km/h, iar în zona montană peste 70 km/h. Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în regiunile vestice şi local în centru cu viteze de 55-65 km/h” informează meteorologii.   

 Atenţionarea meteorologică a fost transmisă Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ, instituţiilor care fac parte din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi societăţilor care se ocupă cu deszăpezirea la nivelul judeţului Olt.

Lasă un răspuns