Alexandru Măceșanu trădează ALDE pentru Pro România

cesanu

cesanuNiță destructurează echipa ALDE Olt. După ce a plecat din ALDE si a preluat funcția de președinte al Pro România Olt, dându-l la o parte pe Silvian Dan, Mihai Niță vrea să își întarească Organizația.

Astăzi, 7 februarie, ALDE rămâne fără președintele Organziației de la Slatina, după ce Alexandru Măceșanu a  trecut  la Pro România. Cel mai probabil acesta va fi urmat și de alții.

‘Discuțiile sunt mai vechi. Astăzi a semnat adeziunea, luând asfel o decizie corectă, gândită de mai mult timp. Alături de el a mai venit și o doamnă, dar ne așteptăm să vină și alții. Asta dacă gândim că 80% din Organizația de la Slatina sunt oameni aduși în partid de el’, a declarat Mihai Niță, președintele Pro România Olt.

Măceșanu susține că a plecat din ALDE după un timp mai lung de gândire și că a riscat inclusiv să își piardă funcția de consilier local. În cazul în care ALDE îî retrage sprijinul politic acesta va pierde scaunul de la masa Consiliului Local Slatina.

‘Am luat  decizia cea mai bună. Am plecat atât pentru partid, cât și după președintele Mihai Niță. Astăzi eu am semnat adeziunea după lungi discuții și cred că este bine. Nu știu dacă mă vor urma și alți colegi, eu nu am negociat nimic. Mă aștept să mi se retragă si sprijinul politic,  și să pierd funcția de consilier. Da, îl sprijin pe Marius Bălașa la Primăria Slatina’, a declarat Alexandru Măceșanu.

Partidul lui Ponta se întărește la Olt, surse din Pro România susțin că urmează ca alte  15 organizații să părăsescă ‘barca’ ALDE.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura