CSM Slatina – HC Dunărea Brăila 25-28 (16-13)

handbal

handbal CSM Slatina – HC Dunărea Brăila 25-28 (16-13)

Echipa locală de handbal, CSM Slatina, a întâlnit pe teren propriu formaţia HC Dunărea Brăila, în cadrul etapei cu numărul 16 a Ligii Florilor.

Cele două echipe au un trecut bogat, în care slătinencele au întâmpinat mai multe probleme în faţa brăilencelor. Însă, în acest sfârşit de săptămână se părea că norocul era de partea elevelor antrenate de Victoria Bora. CSM Slatina a oferit publicului prezent un spectacol de zile mari, impunându-se în faţa jucătoarele pregătite de Hrupec Neven. Prima repriză a fost de partea gazdelor, scorul la pauză fiind de 16-13 pentru CSM.

Şi în debutul reprizei secunde, slătinencele au fost la înălţime, nelăsând garda jos. În minutul 40 s-a înregistrat egalitate între cele două echipe (18-18).

Minutul 50 a fost de partea oaspeților care au marcat trei goluri consecutive, scor 21-24, însă slătinencele nu s-au lăsat, revenind din spate cu multă ambiţie, iar în minutul 54 scorul este egal, 24-24.

În finalul meciului, elevele Victorinei Bora încep să nu se mai concentreze, adversarele  au reuşit să exploateze la maxim toate greşelile acestora şi în minutul 55 au luat avansul de trei goluri cu care s-a încheiat partida.

Luna aceasta slătinence vor avea alte două meciuri importante de jucat, primul în Cupa României în deplasare la Bucureşti cu Dinamo (18) şi în campionat în etapa a 17-a tot în deplasare cu Măgura Cisnădie (29 februarie).

Pentru CSM Slatina au marcat: Adina Cîrligeanu (3), Alexandra Andrei (2), Oana Chitacu (3), Luciana Popescu (8), Lorena Ostase (6), Clara Vădineanu (1), Hermina Stoicănescu (2).

Anca Spiridon

Lasă un răspuns