Șofer prins după ce a fugit de la fața locului, deși victima agoniza

retinut

 retinut Șofer prins după ce a fugit de la fața locului, deși victima agonizaUn constănțean a fost reținut de polițiști după trei zile de la producerea unui accident rutier. Acesta a lovit mortat un oltean de 54 de ani pe raza comunei Fălcoiu. În loc să îi acorde primul ajutor victimei, șoferul a dat bir cu fugiții.

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Eforie, județul Constanța, a fost reținut vineri pentru 24 de ore, după ce în noaptea de 4 spre 5 februarie, a provocat un accident mortal în comuna olteană Fălcoiu.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că accidentul mortal s-a produs pe Drumul Comunal 85, care tranzitează localitatea Fălcoiu, în data de 4 februarie, în jurul orei 23:00.

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Caracal, au stabilit faptul că victima, un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșată de un autoturism, care a părăsit locul accidentului, rezultând decesul acestuia”, a spus reprezentantul IPJ.

Șoferul vinovat se afla tot în județul Olt, locuind fără forme legale în municipiul Caracal, iar vineri seara a fost reținut. Potrivit lui Cristian Girgorescu, pentru identificarea conducătorului auto, polițiștii olteni, în cadrul activităților investigativ-operative complexe desfășurate, au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliției Cluj.

„În urma activităților efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din orașul Eforie, județul Constanța, bănuit de producerea accidentului, care a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Lasă un răspuns